Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η προφητεία



«Θα προχωρήσει και θα 'ναι ντάλα* μεσημέρι»


Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου Α240/12.12.12
Με έμπνευση αυτή την ανάρτηση Παφίλης (11-1-2013), αφορμή αυτή την είδηση ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ και δεδομένο αυτόν τον νόμο, προτείνω σε όλους τους κομμουνιστές, οργανωμένους και μη στο ΚΚΕ, υπηρετώντας τα ιδεώδη του κόμματος και της μαρξιστικής ιδεολογίας, στις επόμενες εκλογές να κάνουν το αδύνατον δυνατόν να μην συμμετέχει το ΚΚΕ σ' αυτή την παρωδία της αστικής «δημοκρατίας».

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνον θα υπηρετήσουν ΚΚΕ και κομμουνιστές τον ιδεολογικό τους ρόλο και την υπαρξιακή τους ταυτότητα οργανώνοντας τους «έτοιμους» για την (αναπόφευκτη) λαϊκή εξουσία, αλλά και θα αποτελέσουν έναν από τους κύριους καταλύτες στην γεωμετρική συντόμευση του χρόνου  οριστικής ανατροπής της ολιγαρχίας. 

Γιατί στον καθένα πέφτει το βάρος και ο ρόλος που του αναλογεί. 
Και η ζωή, τώρα παρά ποτέ, ζητάει συνέπεια και συντονισμό.
Για να εκπληρωθεί η «προφητεία». Άλλως, η ιστορία δεν θα είναι επιεικής.

*ντάλα : <τουρκ. dal, «ακριβώς»

4 σχόλια:

  1. Ας δούμε, λοιπόν, τι θα φέρει η ζωή. ;) Το κκε πάντως, έχει καλές πιθανότητες να μην μπει στη βουλή την επόμενη φορά, αν και για όχι και τόσο ευοίωνους λόγους, που ακριβώς θα δείχνουν ότι οι έτοιμοι δεν είναι όσοι χρειάζεται.

    Χαίρε, Απόλλων! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει", καλή μου Riski.

    Σε κάθε περίπτωση όμως, παίζεις εν γνώσει σου με σημαδεμένη τράπουλα του αντιπάλου και περιμένεις να ανατρέψεις το παιχνίδι υπέρ σου ;

    Οι "έτοιμοι" δεν καθορίζονται με τους όρους του αντιπάλου. Αλίμονο ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα, φυσικά. Έτοιμοι, με τους όρους του αντιπάλου, μοιάζουν να είναι αυτοί που τώρα τον υπηρετούν νομίζοντας ότι τον πολεμούν.

    (Φαντάσου όμως, πόσο εξοντωτική και οριστική θα ήταν μια ήττα, ως επακόλουθο μιας τέτοιας ανατροπής. Μόνο για άπαιχτους παίκτες.) ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Μόνον οι άπαιχτοι παίκτες έχουν πιθανότητες να νικήσουν και να νικήσουν συντριπτικά !
      Οι "άλλοι", είναι απλά στημένοι ... Σαν τους "θεατές" των παπατζήδων. ;)

      Διαγραφή